Barbie mesék

Milyenek a Barbi mesék?

A Barbie mesék alkotója E. T. A. Hoffmann, aki a gyönyörű hercegnő izgalmas történeteivel a képzelet világába varázsolja el kislányok sokaságát. Egy Barbi mese nem csak elvarázsolja a kis hercegnőket, hanem könnyedén bele is képzelhetik magukat a gyönyörű és gondtalan lány szerepébe.

A Barbie meséknek több epizódja is készült, amelyek egytől-egyig hatalmas népszerűségnek örvend az apróságok körében. Több részből is készítettek balett előadást, amiken keresztül még a felnőttek is megismerkedhetnek azzal a gyönyörű hercegnővel, akiért csemetéik úgy rajonganak.

Barbie történeteit mindig a változatosság, a színesség és az izgalmasság jellemzi, legyen szó a Barbie és a diótörőről, A Barbie, a sziget hercegnőjéről, a Barbie és a hattyúk taváról és sorolhatnám még tovább, mindegyik rész tele van vidám és szép dolgokkal, amikről nem csak a mai kislányok álmodoznak, hanem, amelyekről mi is ábrándoztunk gyermekkorunkban. A legújabb Barbie mese a Barbie és a három muskétás, ami a többihez hasonlóan nagyon aranyos és bájos kis történetnek sikerült.

A Barbi mesék hosszabb terjedelműek, megmutatják a gyerekeknek, hogy bármit elérhetnek ha van kitartásuk és bátorságuk kiállni az igazukért és nem kell ehhez hatalmas hősnek lenni. Barbie nem csak a színházban, a képernyőn és a mesekönyvekben szórakoztatja a rajongókat, hanem készültek vele foglalkoztató könyvek, naplók és remek készségfejlesztő munkafüzetek is

Egyéb területeken is nagy mértékben megszínesítheti kislányunk életét. Találkozhatunk vele fali dekorációkon, evőeszközökön, tányérokon, bögréken, cipőkön, ágyneműkön vagy a legelképesztőbb dolgokon is akár, de véleményem szerint a legnépszerűbb a kislányok ruháin visszaköszönő alakja.