Eperke

Eperke és barátai

Eperke Eperpici városban él barátaival, Málnahabbal, Citromfűvel, Szilvával, Áfonyával, Limonádéval, Naranccsal és még sorolhatnám őket bőven tovább. Nem hagyhatjuk ki két kis kedvencét sem, Sodó cicust és Süti kutyust sem.

Az Eperke egy több részből álló animációs rajzfilmsorozat. Az epizódok során Eperke és barátai rengeteg izgalmas kalandon mennek keresztül felszerelkezve merészséggel, vakmerőséggel és bátorsággal. Eperke és barátai a mozivásznon is megjelentek egy szintén izgalmakban bővelkedő kalanddal.

Történetünk elején egy vihar hatására leomló szikla tönkreteszi Eperpici város vízellátó rendszerét, amitől Eperke és a lányok otthonai komoly veszélybe kerülnek. Az összetartó kis csapat azonban elhatározza, hogy mindent megtesz a kétségbeejtő helyzet kijavításán, mert ellenkező esetben el kell hagyniuk szeretett lakóhelyüket, amit semmiképpen nem szeretnének. Találnak egy remek segítő társat, Zöldfej bácsit, a hernyót. Az Ő támogatásával, hatalmas bátorsággal és leleményességgel felszerelkezve indulnak neki az útnak.

Számos izgalmas kalandon és hátborzongató veszélyen mennek át, hogy megmentsék szeretett kis városukat, aminek szerencsére meg is lesz az eredménye. A történet végén minden jóra fordul és Eperke tovább élhet boldogan barátaival Eperpici városkában.

Eperke és barátai rengeteg hasonló kalandon mennek keresztül az epizódok során gyerkőcök sokaságát vonzva ezzel a képernyő elé. Természetesen minden rész sikeres és boldog végkifejlettel ér véget.

Eperke több téren is színesítheti gyermekeink életét. Találkozhatunk vele elsősorban dvd-n, fali dekorációkon, könyvekben, füzetekben, foglalkoztatókban, tányérokon, bögréken, poharakon, ágyneműkön és persze a legkedveltebbek a gyönyörű eperkés ruhácskák.